CURSOS PER A EMPRESES

Interactive ofereix un ventall d'ofertes molt complert per a recolzar a les empreses amb el disseny, la gestió, i la administració de la seva acció formativa.


CURSOS A MIDA

    In Company: Disposem de tècnics/formadors/instructors/professors i coaches que estan disposats a desplaçar-se a les seves instal·lacions per a assolir les sessions formatives. També dispose'm d'equips de suport (Ordinadors, Projectors, Panels etc.).

    Centres: Programem una serie de cursos periòdics i altres sota comanda a Barcelona, Granollers, Les Franqueses amb aules equipades adien-tement. També lloguem els espais per a realitzar la formació en un entorno més professional que un Hotel.

    Online: Tenim una oferta formativa complerta online en la nostra plataforma Moodle. A mes a mes de la formació ja programada es pot confegir tots els cursos a nivell de empresa, gru, o persona. També podem organitza, definir, insta-lar, supervisar i assessorar el muntatge de la Seva oferta formativa sota la plataforma Moodle

    Blended: Programem la formació per a optimitzar i consolidar la formació, utilitzando els recusrsos i la flexibilitat online consolidant amb la formació presencial.

Qualsevol sigui la seva necessitat formativa podem dissenyar i recolzar la seva formació. Li podem provar alternatives eficaces i fins i tot més econòmiques. Truqui'ns al 93 860 46 40


CURSOS D'OFIMÀTICA

Aquesta oferta es molt complerta i pot esser presencial, online o Blended el que ens permet optimitzar recursos i temps.

Microsoft Windows
Microsoft Excel
Microsfot PowerPoint
Microsoft Word
Microsoft Acces
Microsoft Outlook
Outlook Express
Introducció a l'ofimàtica
OpenOffice Calc
Mozilla Thunderbird
Mozilla Firefox
Internet Explorer
OpenOffice Writer

CURSOS DE PROGRAMACIÓ


Microsoft Visual Basic
Microsoft J++ (Java)
CURSOS OCUPACIONALS

Aquesta oferta es molt complerta i pot esser presencial, online o Blended el que ens permet optimitzar recursos i temps.

El creixement del atur fa que sigui necessari que els aturats cerquen alternatives per a oferir al mercat laboral el que demana, més competencies, més preparació i més interes. INTERACTIVE te una oferta complerta per a oferir al treballador a millorar les seves possibilitats de millorar el que te o trobar una nova feina.

Pala Forntal i Retro: Aquest curs es fa sota comanda i a la mida de les necessitats de els clients en les seves instalacións, també programem aquest curs un cop al trimestre.

Carnet de Carretoner: La Llei de prevenció de Riscos Laborals exigeix una formació especifica a cada puesto de treball. Interactive programa una formació teòric pràctica per a conductors habituals u ocasionals de aquest vehicle industrial.Desde el any 2008 a la data mes de 1000 persones han fet el nostre curs. També podem desplaçar-nos a las instal·lacions del client. A partir del Setembre hem inclòs un simulador de conducció de aquest aparell.

Curs de Monitor d'Menjador escolar: Formació teòric pràctica per a preparat per a accedir a una feina que pots compatibilitzar amb el Cole de la canalla, es fa en un horari parcial que pot complementar altra ocupació.

Curs de Soldadura: Altre curs teòric-pràctic per a fer la formació bàsica de soldadura elèctrica amb elèctrode habitualment es fa a les nostres instal·lacions però també es pot fer a les del client desplaçant els equips de soldadura Inverter.

Curs de Manipulador/a de aliments: Un cop al mes es programa aquest curs en el nostre centre al final se emet el Carnet de Manipulador por la entitat autoritzada.

Curs de Operador de Plataforma Elevadora: Aquest curs ocupacional es programa sota comanda i es presencial otrgandose la certificació requerida.

Recerca de Treball: Este es un curso Online de ocupació, que es pot personalitzar si es el cas de la empresa. Per les persones en atur es gratuït.
CURSOS COMERCIALS

Amb l'incorporació de Internet al Comerç totes les empreses tenen menester de persones que sapiguen gestionar i dissenyar la seva oferta per internet. Interactive t'ofereix alres programes:

ATENCIÓ TELEFÒNICA / Phoning (en Anglès): La recepció, el tràmit de trucades juntament amb el concepte d'excel·lència en l'atenció del client fan aquesta formació indispensable i es programen una vegada al mes en el nostre centre per a TOTES les persones en actiu o en situació d'Atur.

INTERVIEWING, La pujada de l'Atur fa que les entrevistes laborals tinguin altra dimensió, es requereix d'una excel·lent preparació a més d'omplir el Perfil sol·licitat INTERACTIVE programa aquest Seminari una vegada al mes.CURSOS DE COMUNICACIÓ


HOW DO I: Communication is the issue, per al teu entorn laboral, aquest nou programa en ANGLÈS tracta l'idioma d'una forma pràctica, negociar, escriure emails, fer trucades, reclamar, presentar l'empresa o a tu mateix. Curs a mesura per a nivells mitjans d'Anglès.

XARXES SOCIALS I MARKETING PERSONAL: La ràpida difusió e importància que tenen les Xarxes socials per tota mena d'activitats fan que sigui molt important saber-les treure el "suc" entre altres per trobar feina. Interactive programa aquest curs periòdicament .


CURSOS DE DISSENY


AREA DE DISSENY GRÀFIC I MAQUETACIÓ

Adobe Photoshop
CorelDraw
Dreamweaver
Microsoft Frontpage
Adobe Premiere Pro
Freehand
Flash
Quarkxpress

AREA DE DISSENY TÈCNIC I INDUSTRIAL

3DStudio Max
Autocad 3D
Autocad 2D
CURSOS DE GESTIÓ EMPRESARIAL


Els gestors administratus deben coneixer les capacitats de les eines informaticas per potenciar la seva feina.

Contaplus
Nominaplus
Microsoft Project
Facturaplus
Eurowin
InterActive treballa amb la constant col-laboració de:


Solucions Globals de tecnologia i informàtica

C. Ribera del Congost, 48
Pol. Ind. Sector V
08520 Les Franqueses del Valles
Coordenades GPS: N 41.62472º, E 2.8746º

Telf: 93 860 62 20 - Fax: 93 844 30 61
Mail: info@apen.es    
www.apen.es
 
Ceina és una empresa que opera en el sector de la formació.

Av. Europa, 7-9
08700, Igualada, Barcelona

Telf. 902101910
www.ceina.comcontactar · mapa web · crèdits · avís legal i privacitat